Τα Νέα μας
Minimize
+ + -
Διήμερο εκδηλώσεων Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας
Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας, στο πλαίσιο των δράσεων του, πραγματοποίησε το διήμερο 23 & 24 Φεβρουαρίου δυο εκδηλώσεις για τους μαθητές των σχολείων του Ν. Καβάλας και για τους γονείς τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου 23/2/2013 διοργάνωσε μαζί με το παράρτημα Καβάλας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Γαλαξία, διάλεξη με κεντρικό ομιλητή τον κ. Στράτο Θεοδοσίου Αναπληρωτή Καθηγητή Αστροφυσικής – Αστρονομίας & Μηχανικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η μαγεία των άστρων και των αστερισμών».

Το πρωί της Κυριακής 24/2/2013 στις κατάμεστες αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Γαλαξία έλαβε χώρα ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού χωρισμένη σε δυο μέρη.

Στο Α΄ μέρος πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Αστροφυσικής – Αστρονομίας & Μηχανικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Στράτο Θεοδοσίου με θέμα «Η αξία της εκπαίδευσης – Εφαλτήριο ζωής».

Στο Β΄ Μέρος πραγματοποιήθηκε επαγγελματικός προσανατολισμός με τη μορφή κύκλων συζήτησης σε στρόγγυλα τραπέζια, στο καθένα από τα οποία ένας εκπρόσωπος επαγγέλματος – επιστημονικού φορέα έκανε στην αρχή κάθε κύκλου μια σύντομη παρουσίαση σχετικά με το επάγγελμα του και στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήματα από τους μαθητές.

Τις εκδηλώσεις του διημέρου τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας κος Αμπατζίδης Κώστας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Καβάλας

Ο Πρόεδρος
Κετζετζής Σπυρίδων

Ο Γραμματέας
Καϊρέτης Στέργιος

 

Φωτογραφίες Άρθρου